V našej spoločnosti už môžete platiť v hotovosti prostredníctvom on-line registračnej pokladnice

15.11.2019

Zdalo sa Vám zdĺhavé a nepraktické platiť prevodným príkazom v banke za služby, na ktoré sa vzťahuje povinnosť evidencie tržieb prostredníctvom on-line registračnej pokladnice ? Ide to aj jednoduchšie, naša spoločnosť, ktorá si váži zákazníkov, vyšla v ústrety Vašim požiadavkám a umožnila svojím zákazníkom platiť cez on-line registračnú pokladnicu za služby, ako je poskytovanie vyjadrení k projektovým dokumentáciám, vytyčovanie a vyhľadávanie porúch, poplatok za opis dokumentácie, vypracovanie projektu na prípojky, rozbory pitnej a odpadovej vody, vytyčovacie práce, monitoring kanalizácie. Znamená to, že už aj služby, ktoré doteraz nebolo možné platiť v hotovosti, môžete uhradiť u nás na zákazníckom centre Kožušnícka 4, Trenčín, ihneď pri prevzatí príslušného dokumentu a daňového dokladu (faktúry).

Tešíme sa na Vás a veríme, že tento progresívny spôsob platby uvítate.

Zároveň si Vás dovolíme upozorniť, že sme doplnili na našej webovej stránke v sekcii Pre zákaznikov - Na stiahnutie, nový formulár: Objednávka – VYJADRENIE K PROJEKTOVEJ DOKUMENTÁCII, ktorú je potrebné vyplniť v prípade, pokiaľ žiadate našu spoločnosť o vyjadrenia na účely vydania územného rozhodnutia, stavebného povolenia, k ohláseniu drobnej stavby, orientačný zákres sietí alebo iné vyjadrenie.

Správne vyplnenie objednávky s priložením zodpovedajúcej prílohy urýchli prácu našich odborných pracovníkov pri vypracovaní vyjadrenia.

Aktuálne odpočty


Aktuálne odstávky a poruchy


Dokumenty na stiahnutie


Prebiehajúce výkopové práce

Ochrana osobných údajov

Informácie o ochrane a spracovaní osobných údajov nájdete po kliknutí sem.

Kontaktujte nás

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, alebo by ste nám len radi niečo povedali, existuje hneď niekoľko spôsobov, ako nás kontaktovať. Urobíme všetko preto, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď. Stačí si len vybrať spôsob komunikácie, ktorý vám najviac vyhovuje.

Adresa

Kožušnícka 4, 911 05 Trenčín

Zákaznícka linka

0850 850 109

Email

info(zavináč)tvkas.sk

Poruchová linka

0800 115 495