Pripojte sa na verejný vodovod a buďte v 21. storočí
AKTUALIZOVANÉ 30.07.2019

19.07.2019

Verejný vodovod by mal byť v 21. storočí samozrejmosťou, dostupnou každému občanovi. Ak máte možnosť pripojiť sa na verejný vodovod vo vašej obci, je najlepším riešením čím skôr sa pripojiť. Pýtate sa prečo? Radi vám odpovieme.

Voda z vodovodu je 100% bezpečná
Najdôležitejším faktom je, že pitná voda dodávaná verejným vodovodom je zdravotne zabezpečená. To znamená, že kvalita pitnej vody sa systematicky monitoruje a podlieha prísnej kontrole (sleduje sa 84 ukazovateľov kvality). Navyše priamo v domácnosti kontroluje kvalitu nami dodávanej pitnej vody aj Regionálny úrad verejného zdravotníctva.

Voda z vodovodu je najzdravšia na pitie
Pitie vody z verejného vodovodu je bezpečné a zdraviu prospešné. Má vyvážené zloženie a ako sme už povedali, je vždy bezpečená.
 

Voda z vodovodu je aj ekologickým riešením
Jej používanie je šetrné voči životnému prostrediu – neostávajú Vám žiadne obaly, ktoré treba separovať a likvidovať, a za nákupom nemusíte nikam cestovať, stačí otočiť kohútikom.



Ak ste už rozhodnutí, že sa na verejný vodovod chcete pripojiť, máme pre vás niekoľko ďalších zásadných odpovedí.

Ako sa pripojiť na vodovod?
Prípojka je vyvedená po hranicu Vášho pozemku. Je potrebné dobudovať vodovomernú šachtu a prepojiť s vnútorným rozvodom v dome. So všetkým Vám radi pomôžu pracovníci TVK aj obecného úradu. Stačí zavolať na našu Zákaznícku linku. 

Ďalšie výhody vodovodnej prípojky z verejného vodovodu
Prípojka je privedená po hranicu Vášho pozemku bezplatne. Ďalšími nemenej dôležitými výhodami je dostupnosť pitnej vody v prípade výpadku elektrickej energie, dostupnosť pri poruche čerpadla, pri poruche na domových rozvodoch, nemusíte riešiť problém pri vysychaní studne alebo jej kontaminácii (napríklad v dôsledku prívalových dažďov), ani pri havárii na verejnom vodovode.

Jednoducho, vždy si môžete byť istí, že pijete kvalitnú vodu.

Podrobné informácie a postup pri pripájaní sa na verejný vodovod nájdete TU

Aktuálne odpočty


Aktuálne odstávky a poruchy


Dokumenty na stiahnutie


Prebiehajúce výkopové práce

Ochrana osobných údajov

Informácie o ochrane a spracovaní osobných údajov nájdete po kliknutí sem.

Kontaktujte nás

Ak máte akýkoľvek problém alebo otázku, alebo by ste nám len radi niečo povedali, existuje hneď niekoľko spôsobov, ako nás kontaktovať. Urobíme všetko preto, aby ste čo najrýchlejšie získali odpoveď. Stačí si len vybrať spôsob komunikácie, ktorý vám najviac vyhovuje.

Adresa

Kožušnícka 4, 911 05 Trenčín

Zákaznícka linka

0850 850 109

Email

info(zavináč)tvkas.sk

Poruchová linka

0800 115 495